Yleiset sopimusehdot

Palautusoikeus


Olemme sitoutuneet olisit täydellisen tyytyväinen. Ennen nauttia helppo vaihto ja palautusoikeus, sinun täytyy ottaa yhteyttä meihin palaavat toimitusosoite ennen lähettämistä kohteet takaisin. Varmista kaikki kohteet lähetetään takaisin meille tulee olla alkuperäisessä kunnossa eli ei ole kulunut, muuttaa tai pestään, jossa kaikki tagit liitteenä.


Kaikki tilatut tuotteet ovat oikea kohteet nostat verkkokaupastamme Ja jos palaamassa oikea kohteet palautusta :. reklamaatiotuotteet kohdistuu 15% istutuksia maksu toimitus ja käsittelyyn ei palauteta.


Emme kata toimituskulut veroilmoituksen vaihtoon oikeaan järjestykseen paketin, olet vastuussa lähetys- ja käsittelykulut. Lisäksi on suositeltavaa lisätä seurannan ja vakuutuksen oman suojaa, koska emme voi olla vastuussa kadonneista siirtoja .


Kaikki Palautusvarasto tulee lähettää toimitusosoitteen että lähetämme sinulle.


vaihtoa

Ota yhteyttä ennen lähettämistä kohteet takaisin. Kaikki tuotteet lähetetään takaisin meille tulee olla alkuperäisessä kunnossa eli ei ole kulunut, muuttaa tai pestä, jossa kaikki tagit liitteenä. Kuluneet tai likaisten tavaroiden palautetaan takaisin sinulle.


Emme kata toimituskulut vaihto-, olet vastuussa palautuksen postikulut sekä toimitus- ja käsittelykulut kuljetuskuluista vaihdettujen kohteita takaisin sinulle. Lisäksi Suosittelemme, että lisäät seuranta ja vakuutus lähetettäessä eriä meille oma suoja, koska emme voi olla vastuussa kadonneista lähetyksistä. toimitus ja käsittelykulut ei palauteta.


Ystävällinen Huomautus: Ole hyvä valita huolellisesti tuotteen ja koon Jos haluat palauttaa tavarat koska teidän huolimaton virhe, sinun on maksettava edestakaisin rahti ..


järjestys Peruutus

Peruuttaminen tarkoittaa on pyydettävä ennen tilaus on lähetetty. Koituu peruutusmaksua, joka on 10% koko tilauksen summan. Koska tuo Käsittelemme kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti sisällä 6-8 tunnin kuluttua tilauksia saattamisen, niin emme aina voi peruuttaa tilauksen, kun se on sijoitettu. Toivottavasti ymmärrät tällä tärkeällä point.Cancellation pyyntöjä, kun tilaus on lähetetty käsitellään mukaisesti meidän palautusoikeus.


ystävällinen Notice

Jos et ole saanut 10-numeroinen seurantanumero 3 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä, sinun sähköpostipalvelimen saattanut nähdä sen roskapostiksi. Tässä tapauksessa ota yhteyttä apua tilausten seuranta.