Toimitus ja palautukset

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ


Olemme sitoutuneet täydelliseen tyytyväisyyteen. Ennen kuin saat helpon vaihto- ja palautuskäytännön, sinun on otettava yhteyttä palautusosoitteeseen, ennen kuin lähetämme tuotteet takaisin. Varmista, että kaikki kohteet, jotka lähetetään takaisin meille, on oltava alkuperäisessä kunnossa, eli ne eivät ole kuluneet, muuttuneet tai pesty, ja kaikki tunnisteet on kiinnitetty.


Kaikki tilatut tuotteet ovat oikeita tuotteita, jotka valitset verkkokaupastamme ja jos palautat oikeat tuotteet palautukseen: kaikki palautetut tuotteet ovat 15%: n istutusmaksun alaisia. Toimitus- ja käsittelymaksuja ei palauteta.


Emme kattako toimituskuluja tai oikeiden tilauspakettien vaihtoa, olet vastuussa toimitus- ja käsittelykustannuksista. Lisäksi suosittelemme lisäämään omaa suojaasi seurantaa ja vakuutusta, sillä emme voi olla vastuussa kadonneista lähetyksistä.


Testaamme tuotteitamme ennen kuin tarjoamme niitä myyntiin. Jos et voi käyttää mitään tuotteistamme, ota meihin yhteyttä ja tulemme mielellämme auttamaan sinua. Emme ole vastuussa tuotteen käytön vahingoittumisesta. Toivomme, että nautit ostoksestasi.


Kansainvälinen merenkulku

Toimitamme tuotteita suurimmille maille ympäri maailmaa. Valitse maa ja valuutta, jonka haluat ostaa ja napsauta sitten päivitystä. Jos maasi ei näy alla, ole hyvä ja tarkista kanssamme tulevina kuukausina, kun lisäämme maihin.